Vremenska prognoza do srede, kakvo nas vreme čeka

Vremenska prognoza do srede, kakvo nas vreme čeka

Foto: Urban City // B.P.

Košava će oslabiti sredinom dana. Sve do srede visok vazdušni pritisak obezbediće vedro nebo, a sa Mediterana će stizati topliji vazduh.

Jutro ponegde maglovito i hladno, temperatura od 2 do 11 stepeni. Najviša dnevna od 20 do 24 stepena.

U Požarevcu sunčano uz umeren jugoistočni vetar. Temperautra do 21 stepen.

ponedeljak ujutro hladno, van košavskog područja ponegde kratkotrajna magla, a izolovano i slab prizemni mraz. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, u košavskom području umeren, a na jugu Banata kratkotrajno jak, jugoistočni. Najniža temperatura van košavskog područja od 0 do 7, u većem delu Vojvodine i Beograda od 7 do 12, a najviša od 21 do 24 stepena.

Za utorak ujutro se predviđa hladno vreme, van košavskog područja ponegde kratkotrajna magla, a izolovano i slab prizemni mraz. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, u košavskom području umeren, a na jugu Banata kratkotrajno jak, jugoistočni. Najniža temperatura van košavskog područja od 0 do 7, u većem delu Vojvodine i Beograda od 7 do 12, a najviša od 21 do 25 stepeni.

I u sredu ujutro hladno, van košavskog područja ponegde kratkotrajna magla, a izolovano i slab prizemni mraz. Pre podne pretežno sunčano, a od sredine dana umereno naoblačenje, koje će tek ponegde u brdsko-planinskim predelima usloviti kratkotrajnu kišu. Počeće da duva umeren i jak severozapadni vetar. Najniža temperatura od 0 do 10, a najviša od 20 do 23 stepena.

KOMENTARIŠI