Vremenska prognoza ako vam je bitno

Vremenska prognoza ako vam je bitno

Meteorolozi najavljuju pretežno sunčano i toplo vreme, u ponedeljak stižu oblaci koji donose zahlađenje i mestimično kišu.

Pretežno sunčano i toplo vreme obeležiće dan pred nama kao i predstojeće vaskršnje praznike. Za vikend najviše dnevne temperature dostići će i 25 stepeni Celzijusove skale. Tako će biti sve do ponedeljka kada stižu blago osveženje i mestimično kiša. Već u utorak kiša će padati gotovo u celoj Srbiji, a živa u termometru u najtoplijem delu dana neće prelaziti 12 stepeni.

Posle hladnog jutra sa prizemnim mrazom, u četvrtak će biti pretežno sunčano i toplo sa najvišim temperaturama od 18 do 22 stepena. U petak sunčano i malo toplije sa jutarnjim temperaturama između tri i devet, a najvišim dnevnim od 21 do 24 stepena.

Za dane vikenda pretežno sunčano i toplo. Ponegde će duvati umeren zapadni i jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura kretaće se između petog i 12, a u najtoplijem delu dana između 22. i 25. podeoka Celzijusove skale.

U ponedeljak umereno do potpuno oblačno vreme, malo svežije i mestimično s kišom. Od utorka hladnije i sledi nekolio kišnih dana u većem delu zemlje.

KOMENTARIŠI