Vučić čestitao Jokiću treću MVP titulu

Vučić čestitao Jokiću treću MVP titulu

Foto: Urban City // I.P.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskom košarkašu Nikoli Jokiću treću titulu najkorisnijeg igrača NBA lige (MVP).

Vučić je uz fotografiju Nikole Jokića sa najprestižnijim priznanjem najjače lige sveta napisao na Instagramu:

– Naš Nikola Jokić je po treći put MVP NBA i ponovo najbolji među najboljima!

Hvala Vam, poštovani Nikola, na tome što ispisujete najlepše stranice srpske i svetske košarke, kao i na tome što svojom igrom, energijom, upornošću i temperamentom pokazujete kako šampioni iz naše male zemlje mogu da dostignu svetski vrh i stanu na crtu najvećima i najboljima!

Srbija je ponosna na Vaš veličanstveni uspeh, koji iz godine u godinu krunišete novim titulama, čime ste se svrstali u vrhunsku klasu slavnih košarkaša čija imena se u svetu sporta i danas izgovaraju sa poštovanjem.

Sada i naša zemlja ima svog predstavnika među najvećima poput Džabara, Džordana, LeBrona, Čemberlena, Lerija Birda i Medžika Džonsona. Vaš ogroman trud i nesvakidašnji talenat, vrhunsko majstorstvo i čvrstina karaktera koji nikada ne odustaje, doneli su Vam zasluženu titulu i proslavili srpsku košarku.

Na tome smo Vam svi neizmerno zahvalni, kao i na patriotizmu i ljubavi prema Srbiji koju uvek i na svakom mestu pokazujete.

Uveren sam da ćete ući u istoriju NBA kao nosilac najvećeg broja titula MVP. Cela Srbija srcem navija za Vas! Bravo, Nikola!

KOMENTARIŠI