Prekjuče, juče i danas imali smo veliki broj obolelih od kovida19, nadam se da će sutra i prekosutra taj broj početi da pada, kaže predsednik Aleksandar Vučić.

“To su protesti koji nas koštaju. Koštaju nas najskuplje moguće, koštaju nas života ljudi i lekara, jer je nečija neodgovornost išla tako daleko da ih je baš bilo briga za ljude, zdravstvene radnike… A, to su oni koji nijednu bolnicu nisu izgradili 30 godina”, rekao je Vučić za TV Pink.

Ne želi, kaže, ni po pitanju koronavirusa da se dodvorava bilo kome.

“I dalje sam ljut što nismo uveli policijski čas, trostruko manje zaraženih bismo sada imali”, rekao je Vučić.

1 KOMENTAR

  1. TO JE BALKAN, BALKAN?!

    Gospodin ΛV treba da bude i ogorčen na sebe više što je raspisao izbore u sred pandemije za 21. jun, dozvolio igranje utakmica pred publikom, otvorio kafiće i kladionice, dozvolio okupljanje i predizborne kampanje. Sve ovo je rezultiralo intenzifikacije zaraze od korone i efekat je izbore je dobio nadmoćno, narod je dobio zarazu i broj umrlih je skočio sa 261 na dan 21. jun na 452 umrlih na dan 17. jula. Zato treba da bude više ljut za prvu akciju koju je sproveo u odnosu što nije sada uveo policijski čas, jer je revoltirano građanstvo sprečilo ΛV da se iživljava novim uvođenjem policijskog časa, a najodgovorniji je za novo divljanje epidemije. Kako stvari stoje, on će sam vladati bez konkurencije i opozicije. Ne trebaju mu. Vladaće kao i do sada po principu jedan čovek predsednik, premijer, ministar svih ministarstava, policajac, vojnik, sudija, kadija. Diktatorska parola Luja XIV ” L’état, c’est moi ” piše i obistinuje se sada i nama.

KOMENTARIŠI