Vučić o protestima: To nema smisla, to se ne radi, to je...

Vučić o protestima: To nema smisla, to se ne radi, to je uvreda za žrtve

Foto: Urban City // I.P.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govorio je o brojnim društveno-političkim temama, a dotakao se i poziva na proteste.

Kako kaže, ni nakon drugih tragedija kroz koje je Srbija prošla, niko nije pozivao na proteste. “Pozivi na proteste su toliko pogrešni, to se ne radi nigde na svetu”, rekao je Vučić, dodajući da je to pogrešno za zemlju i da se time unosi potpuni haos u zemlju.

“Večeras ne želim, nema smisla, dan žalosti je, da govorim o tome. Govoriću o tome sutra. Najteži dan je za našu zemlju,a iz toga morate da izađete i da država nastavi da radi, da napreduje. Sećate li se kada je Čavić pobio svoju tazbinu, kada je u Jabukovcu izvršeno masovno ubistvo. Je li neko organizovao demonstracije. Je li neko pozvao na demonstracije nakon masakra u Velikoj Ivanči? Je li neko podneo ostavku?”, rekao je Vučić i dodao da će o tome sutra više govoriti.

“Sutra ću govoriti i o dodatnim političkim merama koje ćemo doneti”, rekao je Vučić.

“Razmislite šta će se desiti kada nam se bilo kakva tragedija bude desila. Unosi se potpuni haos u zemlji zato što to neko neodgovoran ko nema šta narodu da ponudi, nema politički program i planove, za sve druge teme koje možete da nađete, nikakav problem, ali za ovo nema smisla, to je uvreda za žrtve”, poručio je Vučić.

KOMENTARIŠI