PODELI
Foto: Urban City // I.P.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi danas skladišta Republičke direkcije za robne rezerve – Skladište generalnog tereta Beograd.

Predsednik je tokom obilaska razgovarao sa magacionerima i upravom skladišta, koji su ga upoznali sa stanjem namirnica, ali i raznim sistemima koji omogućavaju da roba ne bude ugrožena, poput agregata i crpnih stanica.

“Nadam se da nam ova hrana neće biti potrebna”, rekao je Vučić tokom obilaska.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi Skladište generalnog tereta Republičke direkcije za robne rezerve na Vilinim vodama u Beogradu, da bi se uverio u stanje robnih rezervi osnovnih životnih namirnica, posle čega će obavestiti javnost, kako je povrđeno Tanjugu, o telefonskom razgovoru sa predsednikom Putinom koji je imao danas u 11 časova.

Predsednik Vučić je, kako najavljeno, sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom trebalo da razgovara o novom aranžmanu koji Srbijagas treba da sklopi sa Gaspromom za snabdevanje gasom.

Aktuelni sporazum o isporukama ruskog gasa ističe 31. maja, a Vučić je ranije najavio da će tokom razgovora s Putinom pokrenuti pitanja količina isporuka gasa, cene i sigurnosti snabdevanja naše zemlje ovim energentom.

KOMENTARIŠI