Zaprosio devojku na koncertu „Pilota“ u Velikom Gradištu

Zaprosio devojku na koncertu „Pilota“ u Velikom Gradištu

Kiki Lesendrić i „Piloti“ održali su, u subotu 19. avgusta, sjajan dvosatni kocert u prepunom gradskom parku u Velikom Gradištu.

Kiki je na koncertu izvodio hitove koji su dobro poznati publici pa su baladama „Kao ptica na mom dlanu“, „Zaboravljeni“, „Svet je lep kada sanjamo“ napravili prelepu romantičnu atmosferu. U publici su bili zaljubljeni parovi, omladina i ljudi srednjih godina, koji su dva i po sata horski pratili Kikija i “Pilote“.

Najemotivniji deo koncerta svakako je bio trenutak kada je mladić iz publike izašao na binu i zaprosio svoju devojku, nakon pet godina uspešne veze. Prsten se našao na njenoj ruci, a dug zagrljaj i prvi ples na bini oduševili su uzbuđenu publiku.

Iznenađenje večeri na koncertu bilo je pojavljivanje Bogdana Obradovića, bivšeg selektora teniske Reprezentacije Srbije, koji je sa Kikijem energično odsvirao par velikih hitova, pozdravio publiku, a zatim se pridružio masi obožavaoca.

Nakon koncerta, Kiki se fotografisao sa najvernijim fanovima, koji su mu ushićeni uputili reči hvale i oduševljenja.

Koncert Kikija Lesendrića i “Pilota“ biće upamćen kao jedan od najemotivnijih, kako za obožavaoce tako i za izvođače. Utisci su potpuno pozitivni, imali smo zvezdano nebo, i bar na trenutak zajedno smo sanjali u avgustovskoj noći.

KOMENTARIŠI