Zatvorena radnja i u Požarevcu, zašto je “Handy” pobegao preko noći?

Zatvorena radnja i u Požarevcu, zašto je “Handy” pobegao preko noći?

Katanac na radnje stavljen je praktično preko noći, a svi zaposleni ostali su bez posla

Kompanija Hendi potvrdila je da zatvara radnje u Srbiji.

“Posle 10 godina poslovanja u Srbiji, obaveštavamo Vas da HENDI-TEL DOO vremenom prestaje da radi. Želimo da Vam se zahvalimo na decenijskom poverenju, saradnji i podršci“, piše na sajtu kompanije.

Foto: HANDY printscreen

Katanac na radnje stavljen je praktično preko noći, a svi zaposleni ostali su bez posla. Sve poslovnice su zatvorene u jednom danu, a radnike niko nije obavestio kakva ih sudbina očekuje. Isto se desilo i sa radnjom u Požarevcu, a ova kompanija je svojevremeno posedovala radnje na 2 lokacije u našem gradu. Interesantno je da je do kraja aprila 2018. godine bio aktivan i oglas na sajtu poslovi.infostud za radno mesto u Požarevcu.

Handy u Požarevcu

Posle vesti da je poznati lanac mobilnih teledona iznenada propao, čulo se i da je ista sudbina zatekla radnike i Bugarskoj. I to još u martu.

Pakovanje…

Tada je objavljeno i da je bugarski mobilni operater Mobiltel (Mtel) prekinio saradnju sa Hendijem posle 13 godina saradnje. Portal PC Press navodi da je povlačenje možda posledica otkazivanja ovog velikog ugovora.

1 KOMENTAR

  1. Pa naravno da su propali. Prodavali su neispravne telefone a onda čitav cirkus kada je bila u pitanju reklamacija. Ja sam imao neprijatno iskustvo sa njima u Požarevcu.

KOMENTARIŠI