Završen Memorijalni turnir „Igor Petronijević 2018“

Završen Memorijalni turnir „Igor Petronijević 2018“

U sredu 17. januara u sportskoj hali „Dragutin Tomašević“ u Petrovcu na Mlavi završen peti zimski memorijalni turnir „Igor Petronijević 2018“. Finalno veče privuklo je i veliki broj gledalaca, a otvoreno je utakmicom za treće mesto u kojoj je ekipa “Klub 64“ bila bolja od ekipe „Tim auto“ i tako osvojila treće mesto.

Foto: Opština Petrovac na Mlavi

U pauzi između dve utakmice publici se predstavio folklorni ansambl „Korak po korak“ iz Petrovca na Mlavi sa spletom igara. Finalna utakmica je opravdala očekivanja,a u njoj su se sastale ekipe „Evro Mlin“ i „Trgovački“. Ekipa Trgovačkog je pobedila rezultatom 4:1 i osvojila pehar i nagradu u vrednosti od 50.000,oo dinara.

Foto: Opština Petrovac na Mlavi

Drugoplasirana ekipa „Evro Mlin“ osvojila je nagradu od 30.000,oo dinara, dok je trećeplasiranom „Klubu 64“ pripala nagrada od 10.000,oo dinara. Nagrade najboljima su uručili zamenik predsednika opštine Goran Ristić, pedsednik SO Milanče Aćimović pomoćnici predsednika opštine Saša Živojinović i Boris Gvozdić, direktor Sportskog centra Goran Novaković kao i predsednik Sportskog saveza Dejan Marković.

Foto: Opština Petrovac na Mlavi

Najbolji strelac na turniru je Željko Bogomirović iz ekipe „Tim auto“, najbolji golman Ognjen Mladenović „Euro Mlin“, a najbolji igrač Rade Popović, igrač ekipe „Trgovački“. Turnir je i ove godine održan u organizaciji Sportskog centra „Dragutin Tomašević“ i Opštinskog fudbalskog saveza (OFS Petrovac na Mlavi), a pod pokroviteljstvom opštine Petrovac na Mlavi.

KOMENTARIŠI