Zbog nestanka vode postavljena cisterna do 19h

Zbog nestanka vode postavljena cisterna do 19h

Zbog nestanka struje u jutarnjim časovima došlo je do destabilizacije  snabdevanja vodom korisnika koji pripadaju drugoj i trećoj visinskoj zoni. 

U svrhu alternativnog snabdevanja korisnika vodom, na raspolaganju je cisterna na lokaciji: ugao Jugovićeve i Hajduk Veljkove ulice, do 19:00 časova.

3 KOMENTARA

  1. Postavili ste cisternu, 21vek mi jurimo cisternu i to ko zna kakvog kvaliteta vode! Evo danas 27og proglasen narandzasti meteoalarm brdo nema vodu za pice, kupanje, umivanje..kao da smo u 17stom veku.. A vi kobajagi obecavate zatvoren bazen, kojom vodom će se održavati taj isti bazen!? Obecajte tu fabriku vode sto nam nedostaje, barem da se radujemo necem potrebnom.. Niste omogucili osnovne stvari obecavate zatvoren bazen.. Moja deca na +37 koliko je danas nema vodu za umivanje.. Sram vas bilo.. Sta je sa ulicom Cara Dusana kod Madonne, sem sto nema kanalizaciju, asfalt, toplifikaciju u ovim vrelim danima nema ni vodu… Bice taj bazen ali cilj vam je bogacanje vas iz opstine i korumpiranog direktora sportskog centra sto izrabljuje onu mladu decu da mu vode razne skole plivanja zarad neostvarenih obecanja.. Zato ce i biti to sprovedeno a sta je sa vodom, fabrikom vode.. Opstina daje novac da se menjaju vodomeri koji neki od istih nisu radili ni po mesec, dva, na to se odvaja novac, radi gradjenja, guranja novca u korumpirane dzepove u naravno pogresne investicije kao te zamene hiljade i hiljade vodomera koji su 70% novi, za to ima para a za fabriku vode ne.. Naravno da za to ima para jer su manje provere, inspekcije, nego da se zapocne gradjenje fabrike vode ako ne gradnja onda barem skupljanje novca za istu.. E tu nema nikakvih ograda, zato nije zanimljivo.. Ko nama vodi Opstinu, sramota.. Valjda ce ovo doci do Vucica koji treba da odstrani ovaj rak koji guta Pozarevac ili vise ali vise nema glasanja za ove lopove i Opstini… E a sada idem na neki izvor da donesem u ulici Cara Dusana neki balon vode , da bi mi se deca umiljato, osvezila a vi pravite zatvoreni bazen… SRAMOTA!!!

KOMENTARIŠI