Željko Mitrović pravi Trumanov šou u Srbiji? Osmomesečna beba u rijalitiju?

Željko Mitrović pravi Trumanov šou u Srbiji? Osmomesečna beba u rijalitiju?

Uskoro počinje "Zadruga", u koju je vlasnik "ružičaste televizije" uložio velike sume novca, a prema navodima njegovog portala, stanovnik "grada za poznate" biće i dete koje još uvek nije progovorilo.

Pripreme za početak novog rijalitija “Zadruga” privode se kraju, a kako Pink.rs navodi, pored mnogobrojnih poznatih lica, u istom će se naći i osmomesečna beba.

U saradnji sa vrhunskim holivudskim profesionalcima, Željko Mitrović pobrinuo se da rijaliti program, u koji je uloženo preko deset miliona evra, pomeri sve granice, ali ubedljivo najveći pečat ostaviće 32 poznate ličnosti koje će u ovom gradu boraviti šest meseci.

Kako “Blic” sa ekskluzivnim fotografijama otkriva, ukućani će imati dovoljno prostora kako bi zaista stekli osećaj da se nalaze u gradu. Oni će gledaocima morati da prikažu kako izgleda uobičajen život.

Zarad velike gledanosti, Mitrović nije žalio para, pa je zato usred Šimanovaca podigao bukvalno grad u kojem će se učesnici boriti za glavnu nagradu.

– Takmičari će biti pod budnim okom 140 kamera koje će zabeležiti svaki njihov pokret i reakciju u ovom rijalitiju. Ovoga puta akcenat je stavljen na pravi život, za razliku od prethodnih programa sličnog sadržaja. Zbog toga je napravljen grad koji će imati tri trga, od kojih se jedan zove Bruno Mars. U gradu se nalaze razne prodavnice, kao i Ulica poroka koju će verovatno voleti najviše, s obzirom na to da je ona rezervisana za noćne izlaske i provode. Pored toga, nalaziće se Rajski vrt, čiji će centar biti Drvo mudrosti kojem će se ukućani ispovedati i možda otkriiti razne pikanterije iz svog života. Dobijaće i savete u vezi sa njihovim boravkom, kako da što bolje i što duže ostanu, a gledaoci će sigurno uživati u najzanimljivijem rijalitiju. Ono što je osnovna zamisao producenata jeste da prikažu kako izgleda kada se poznati provode, tuguju, smeju i plaču, što je zapravo njihova realnost kada nisu pod kamerama – kaže za “Blic” izvor blizak produkciji.

U tajanstvenu “Zadrugu” ući će ličnosti najrazličitijih profesija, a neke od njih su pevačice Nada Obrić i Snežana Mišković Viktorija, Tanja Jovićević, glumica Žiža Stojanović, kompozitor Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, kaskader Uroš Ćertić, blogerka Luna Đogani, Lepi Mića i drugi.

KOMENTARIŠI