ZORAN MILETIĆ NOVI TRENER GRADSKOG KLUBA

ZORAN MILETIĆ NOVI TRENER GRADSKOG KLUBA

Fudbalski klub Radnički 1926 juče je dobio novog trenera. Upravni odbor kluba postavio je za novog šefa stručnog štaba Zorana Miletića iz Požarevca.

Đorđije Bojatović, predsednik FK Radnički 1926 kaže da od novog trenera očekuje bolje rezultate nego što su bili u jesenjem delu prvenstva. Bojatović dodaje da je cilj ekipe ove godine dizanje nivoa igre i stabilizacija kluba, da bi se u sledećoj sezoni mogao izboriti plasam u Srpsku ligu Zapad. Bojatović kaže da pored poboljšanja nivoa igre prvog tima, klub će raditi na tome da dodatno ojača i omladinsku školu, kako u kadrovskom segmentu tako i u igračkom. Bojatović se nada da će u sledećoj sezoni pokušati da vrate decu koja trenutno treniraju u drugim školama fudbala i dati im šansu da se takmiče sa Radničkim 1926.radnicki 2

Zoran Miletić, novi trener požarevačkog zonaša kaže da je glavni cilj ove polusezone stvaranje jednog dobrog tima, uz jednu dobru atmosferu i kvalitetan rad. Miletič navodi da mu je drago što se posle više od godinu dana vratio u klub koji je pomogao stvaranju. Zoran Miletić se osvrnuo na zimski prelazni rok i napominje da ovaj rok nije za neko adekvatno pojačanje tima. Kako još navodi sigurno će biti odlazaka iz tima, a što se tiče dolazaka u ekipu Radničkog klub će se bazirati na igrače iz Požarevca i okoline.

U ekipu će doći samo igrači koji će doneti određeni kvalitet, dok će takođe prvom timu biti prikljčeno nekoliko igrača iz omladinskog pogona. Zoran Miletić je takođe napomenuo da cilj ove polusezone nije plasman u viši rang nego da će sledeće sezone, uz dodatna pojačanja u letnjem prelaznom roku, pokušati napasti plasman u Srpsku ligu.radnicki 1

Podsetimo da je Radnički prvi deo sezone završio na 8 mestu sa osvojena 23 boda. Prvu utakmicu u prolećnom delu šampionata igraće protiv Napretka iz Markovca na domaćen terenu.

KOMENTARIŠI