11. maj u Crvenom krstu – Požarevac sa ponosom i dalje najhumaniji...

11. maj u Crvenom krstu – Požarevac sa ponosom i dalje najhumaniji grad u Srbiji

Povodom obeležavanja 11. maja – Nacionalnog dana dobrovoljnih davalaca krvi Crveni krst Požarevac je danas, 11. maja 2017. godine u Domu Crvenog krsta Požarevac organizovao svečanost na kojoj su učenici požarevačkih osnovnih i srednjih škola nagrađeni za učešće na konkursku „Krv život znači“ koji je raspisao Crveni krst Srbije na temu dobrovoljnog, anonimnog i nenagrađenog davalaštva krvi.

foto: Urban City

Na današnjoj svečanosti medijima se obratio Milutin Avramović, predsednik upravnog odbora Crvenog krsta Požarevac i potvrdio još jednom da je Požarevac i dalje najhumaniji grad u Srbiji sa čim treba da se ponosimo.

Nedelja ddk 2
foto: Urban City

Crveni krst Požarevac je ove godine započeo akciju bezbednosti dece u školi otvaranjem kampa na “Tulbi” u Požarevcu gde će se vršiti obuka.

Crveni krst Požarevac je ovom prilikom uputio čestitku svim humanim ljudima koji su dobrovoljno dali krv u akcijama koje su sprovedene na teritoriji grada Požarevca i doprineli da grad Požarevac bude grad sa ostvarenim najvećim procentom davanja krvi u odnosu na broj stanovnika.

Nedelja ddk 6
foto: Urban City
Nedelja ddk 4
foto: Urban City

KOMENTARIŠI