Neverovatni, mladi i već uveliko slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić i Stjepan Hauser, svetu poznatiji kao 2CELLOS, ponovo će doći u Beograd 8. septembra 2018. godine i prirediti koncertni spektakl na otvorenom – na Kalemegdanu!

Sećate se, sve je počelo pre pet godina, kada su momci svirali taj famozni “Smooth Criminal” Majkla Džeksona i snimili spot, a nakon što su na kanalu Jutjubu brzinom svetlosti izbrojali pet miliona pregleda, iste godine potpisali su ugovor sa kompanijom Soni Mastervorks, a zatim ušli u studio i objavili svoj prvi album.

Sve je izgledalo poput sna jer je iza njih pet neverovatno upešnih godina koje su ih oblikovale u neverovatne muzičare, svetske putnike, zvezde koje svojim čelima spajaju svet i oduševljavaju gde god da se pojave.

U Beograd se vraćaju sa poslednjim albumom “Score”, koji je snimljen u Britaniji s londonskim simfonijskim orkestrom. Ovoga puta momci nam donose i neke nove stilove ali će naravno svirati i planetarne melodije, kao i klasike napisane za savremene filmove i televiziju.

Sveži i drugačiji, a ipak svoji i prepoznatljivi. Pet godina iz snova je iza njih, ali njihova karijera i dalje kontinuirano raste. Iza Luke i Stjepana je više od 10 miliona posetilaca iz celog sveta i taj fenomenalni put se i dalje nastavlja.

Važna informacija za sve one koji žele da osete čari i moći svetske produkcije i muzike, jeste da će ulaznice po promotivnim cenama od ponedeljka biti u prodaji u sistemu Evetima.

KOMENTARIŠI