“2Cellos” fenomenalno obradili pesmu Eda Širana /Video/

“2Cellos” fenomenalno obradili pesmu Eda Širana /Video/

Spot je snimljen u zagrebačkom „Katranu“, a režiju potpisuju dugogodišnji saradnik Kristijan Burlović i produkcija „Medvid“

Duet “2Cellos” danas je objavio još jedan spot, ali ne za pesmu s njihovog albuma “Score”, već za novu koja će tek biti objavljena na sledećem albumu. To je “Perfect” Eda Širana.

„Pošto smo imali isti menadžment, dugo se poznajemo sa Edom Širanom. Puno smo se družili, čak i kockali zajedno u Las Vegasu. Pitao nas je često kad ćemo već jednom obraditi neku njegovu pesmu i sada je bio savršen trenutak“, objašnjava Stjepan Hauser.

„Gde god da smo bili proteklih meseci, stalno smo čuli Perfect i pomislili smo kako ta pesma treba da dobije verziju na violončelu. Čim smo se vratili s američke turneje, ušli smo u studio i snimili je. Original pesme ima odličnu melodiju i tempo i znali smo da će se lepo pretočiti na violončelo. Prosudite sami. Mi mislimo da se uklapa – savršeno. Nadamo se da se Ed slaže“, dodao je Hauser koji s Lukom Šulićem trenutno radi na novom albumu.

Pesmu pre objavljivanja nisu slali popularnom pevaču jer su želeli da ga, kako kažu, iznenade!

Spot je snimljen u zagrebačkom „Katranu“, a režiju potpisuju dugogodišnji saradnik Kristijan Burlović i produkcija „Medvid“.

KOMENTARIŠI