Svi mladi koji su učesvovali u sređivanju rečnog poluostrva na Dunavu kod Srebrnog jezera, njih oko šezdeset, od strane organizatora festivala, nagrađeni su jednodnevnim kartama za festival „Uranak“ koji se održava od 29. aprila do 2.maja.

„Cilj ove akcije je da motivišemo i uključimo mlade u filantropske vrednosti koje negujemo prema sredini u kojoj živimo i radimo. Naš motiv je i da promovišemo Srbiju kao turističku destinaciju koju treba da posete mladi i u njoj provedu slobodno vreme“ – izjavio je Dragomir Ćoso, jedan od osnivača i organizatora Uranak festivala.2

Ove godine, organizatori su pripremili tri dana muzičkog programa na tri stejdža Live, Urban, Open air action za ljubitelje pop, rok, tehno, hip-hop i house zvuka.

Svi koji su željni dobrog zvuka imaće prilike da uživaju uz Riblju Čorbu, SARS, Rastu, Nikoliju, Inspiraciju, THCF, Kristijana Molnara, dj GRU, Alternativu, Wreckage, Cavin Viviano, Vandal Steve, SMT#NG, Andrew Meller, TKNO, The Bangcoks i mnoge druge.

foto: Srđan Dedić
foto: Srđan Dedić

Domaćini su pripremili i veliku promotivnu akciju za kupovinu karata, jednodnevne karte se mogu kupiti za 1000 rsd, dok će paket za tri dana biti 2.490 rsd. Za sve ljubitelje prvomajskih putovanja pravi izbor je TRAVEL PAKET – smeštaj (3 noćenja) + paket ulaznica (sva tri dana trajanja festivala) po promotivnoj ceni od 3.490 rsd. Karte za festival se mogu kupiti preko svih ticket servisa: EVENTIM, GIGS TIX i DD tickets.

Za više informacija posetite sajt www.uranak.org/

KOMENTARIŠI