Aleksandar Roman odbranio titulu u ciklokrosu na Srebrnom jezeru

Aleksandar Roman odbranio titulu u ciklokrosu na Srebrnom jezeru

Aleksandar Roman, biciklista Partizana, odbranio je titulu šampiona Srbije u ciklokrosu na takmičenju koje je održano na Srebrnom jezeru.

foto: RTS printscreen

Ni temperatura od minus sedam stepeni nije omela bicikliste u nameri da pruže maksimum i gledaocima prirede pravi biciklistički spektakl.

Opština Veliko Gradište je drugu godinu zaredom bila domaćin šampionata Srbije u ciklokrosu. Još jednom su se pokazali kao izvanredni organizatori prvenstva naše zemlje.

Na Srebrnom jezeru je u nedelju održano izuzetno jako takmičenje, na kojem je učestvovalo više od 20 ekipa i nastupilo oko 100 biciklistkinja i biciklista iz naše zemlje.

U tom izuzetnom biciklističkom događaju, učestvovali su takmičari svih uzrasnih kategorija, od kadeta do seniora, i vozili su po izuzetno teškim vremenskim uslovima, ali na stazi koja je i ovoga puta bila veoma dobro pripremljena.

Nagrade su uručene najboljima, od kadeta do seniora, a najzanimljivije je i ove godine bilo u seniorskoj konkurenciji kod muškaraca, gde je Aleksandar Roman više nego ubedljivo uspeo da odbrani titulu šampiona države u ciklokrosu ispred Đolića iz Metalca i Kozoderovića iz Radničkog.

Kod seniorki je trijumfovala Jana Jolović iz kluba Ciklomanija.

video: RTS

KOMENTARIŠI