AMSS: Radovi na putevima u Braničevskom okrugu, obratite pažnu ako krenete na...

AMSS: Radovi na putevima u Braničevskom okrugu, obratite pažnu ako krenete na put

Radovi na državnom putu I B reda br. 33 Mala Krsna-Požarevac

Od ponedeljka 12.06.2017.g. do 15.07.20217.godine, saobraćaj će biti usporen i odvija će se naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć semafora, zbog radova na državnom putu IB reda broj 33, na obilaznici između Male Krsne i Požarevaca na obilaznici. Radovi će biti obezbeđeni privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na nadvožnjaku Požarevac Kostolac na delu drž.puta IB br. 34

Produženi su radovi na popravci nadvožnjaka iznad državnog puta IIA reda br. 159 (deonica Požarevac-Kostolac), na delu državnog puta IB reda broj 34, kod petlje Kostolac. Saobraćaj se na nadvožnjaku odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, dok će saobraćaj na državnom putu IIA reda broj 159, samo za vreme izvođenja radova, biti regulisan devijacijom.

Izmena režima saobraćaja na drž.putu II A reda broj 161, donica Kalište-Kamenovo

Radovi u okviru rehabilitacije kolovoza na državnom putu II A reda broj 161, počinju 12.06.2017.g. a planirano je da budu završeni 12.09.20217.g, zbog kojih će saobraćaj biti usporen i odvija će se naizmeničnim propuštanja vozila između mesta Kalište (opština Malo Crniće) i mesta – Kamenovo (opština Petrovac na Mlavi). Za vreme radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Radovi na državnom putu II B reda broj 379, deonica Aleksandrovac – Orljevo

Produžavaju se radovi, do 30.06.2017.godine, na redovnom održavanju državnog puta II B reda broj 379, deonica Aleksandrovac-Orljevo (Mirjevo), na teritoriji opštine Žabari. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Sužen kolovoz zbog odrona Aljudovo Manastirica

Sužen kolovoz u dužini od 40 m zbog odrona na deonici Aljudovo Manastirica. Saobraćaj se odvija usporeno jednom kolovoznom trakom naizmeničnim propuštanjem.

Opasnost zbog mogućih odrona na Đerdapskoj magistrali

Zbog česte pojave odrona, vozačima savetujemo sporiju, oprezniju i pažljiviju vožnju !

KOMENTARIŠI