Građani Požarevca su u čast tradicionalnih igara u Ljubičevu dobili jedinstvenu pivsku etiketu sa imenom našeg grada.

Apatinska pivara koja je ovogodišnji ponosni prijatelj 54. Ljubičevskih konjičkih igara, u čast Požarevljanima osmislila specijalnu etiketu Jelen boce i priredila brojna iznenađenja tokom avgusta.

Foto: Urban City

Zahvaljujući Apatinskoj pivari, građani Požarevca će već 20. avgusta moći da uživaju u koncertu Riblje Čorbe, dok će 25. avgusta atmosferu u gradu dodatno zagrejati grupa Kerber.

Foto: Urban City

“Ovog leta smo želeli da priredimo različita nesvakidašnja iznenađenja našim sugrađanima širom Srbije, a građane Požarevca smo obradovali novom etiketom. Jelen je brend sa dugom tradicijom i posebno smo ponosni na pokroviteljstvo konjičkih igara koje pre svega neguju duh dobre tradicije i zajedništva. Želimo da negujemo lokalne specifičnosti i prepoznamo afinitete naših potrošača u lolkalnim zajednicama” izjavila je za Urban City Radio Olivera Nikodijević, direktor marketinga u Apatinskoj pivari.

Foto: Urban City

Pored odlične muzičke zabave i dobro rashlađenog Jelen piva, potrošači u Požarevcu imaće priliku da osvoje i karte za bazen i ulaznice uz osveženje za Ljubičevske konjičke igre.

Obraćanje gradonačelnika Požarevca Baneta Spasovića i Nikole Šućura – marketing menadžera za srpske brendove Apatinske pivare preslušajte u celosti:

POVEZANE VESTI:

Grupa KERBER u Požarevcu na Trgu oslobođenja u petak, 25. avgusta!

Grupa RIBLJA ČORBA u nedelju, 20. avgusta na Trgu oslobođenja u Požarevcu

KOMENTARIŠI