“Bambi” iz Požarevca dobio priznanje “Najbolje iz Srbije 2017”

“Bambi” iz Požarevca dobio priznanje “Najbolje iz Srbije 2017”

Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija dodelili su priznanja najuspešnjim domaćim robnim i korporativnim brendovima na završnoj svečanosti akcije „Najbolje iz Srbije 2017“, na kojoj je u kategoriji za robu svakodnevne potrošnje nagrada dodeljena brendu „Bambi“, a u kategoriji pića sokovima „Nektar“.

Među ostalim dobitnicima priznanja u kategoriji robnih brendova jesu Bakina tajna ajvar, Nektar femili, Meriks, P.S. fešn, Gorenje aparati za domaćinstvo…

Nagrada za najbolje uslužno preduzeće dodeljena je Aerodromu Nikola Tesla, a ostali dobitnici nagrada korporativnih brendova su Aura kozmetika, NIS, Alfa-Palm…

Najbolja turistička manifestacija u promociji Srbije je Tamburica Fest, za najbolji hotel u Srbiji proglašen je “Grand hotel & SPA”, a najbolji „mali“ turistički smeštaj jeste Etno kompleks Vrdnička kula.

Pod sloganom ovogodišnjeg takmičenja „Kako se na našem kaže BRAVO“, priznanja su uručena u 24 kategorije, među kojima su tri nove – najbolji hotel, najbolji “mali” turistički smeštaj i najbolji organski proizvod.

KOMENTARIŠI