BAMBI Požarevac dobitnik Svetosavske nagrade

BAMBI Požarevac dobitnik Svetosavske nagrade

Kompaniji Bambi nagrada je uručena za ulaganje u sistem obrazovanja i vaspitanja i podršku razvoja informacionih tehnologija u školama u našoj zemlji, doniranjem 50 interaktivnih tabli za 50 osnovnih škola širom zemlje

Srpske kompanije Knjaz Miloš i Bambi ovogodišnji su dobitnici Svetosavske nagrade za doprinos razvoju obrazovanja u Srbiji.

U znak sećanja na prvog srpskog prosvetitelja, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja svake godine dodeljuje Svetosavske nagrade pojedinicima, institucijama i kompanijama za izuzetne uspehe u obrazovanju.
Kompaniji Bambi nagrada je uručena za ulaganje u sistem obrazovanja i vaspitanja i podršku razvoja informacionih tehnologija u školama u našoj zemlji, doniranjem 50 interaktivnih tabli za 50 osnovnih škola širom zemlje.
„Ponosni smo na projekte koje su Bambi i Knjaz Miloš realizovali tokom prošle godine, a čiji je cilj dalje unapređenje uslova obrazovanja za decu Srbije. Nastavićemo da podržavamo naša najmlađe generacije, jer je ulaganje u njih ulaganje u budućnost naše zemlje“, istakla je Svetlana Glumac, direktorka korporativnih i regulatornih poslova kompanije Moji brendovi, u okviru koje posluju ove kompanije.
Predstavnicima kompanija nagrade su uručene na svečanosti koja organizovana povodom proslave školske slave Sveti Sava.

U ime svih zaposlenih u kompaniji, nagradu je primila Milica Šetka, direktorka marketinga.

KOMENTARIŠI