Roditeljima iz Ostrova kod Kostolca PREKŠAJNE prijave zbog PETARDI, preti im kazna...

Roditeljima iz Ostrova kod Kostolca PREKŠAJNE prijave zbog PETARDI, preti im kazna od 50.000 dinara

Ovaj incident dogodio se na Badnji dan, dok su deca po selu skupljala slatkiše, što je dugogodišnji običaj u ovom kraju

Gordana Paunović (71) kažnjena uslovno na četiri meseca zatvora jer je pretila deci, a sada njihovim roditeljima preti kazna do 50.000 dinara.

Protiv roditelja četvoro dece iz Ostrova kod Velikog Gradišta, policija je podnela prekršajne prijave jer su njihova deca na Badnji dan bacala petarde i uništila poštanski sandučić meštanke Gordane Paunović (71).

Pošto je ona nakon toga pretila deci tražeći ih po selu i noseći noževe, osuđena je na četiri meseca zatvora, uslovno na godinu dana, zbog ugrožavanja sigurnosti.

Do vinovnika ovog vandalizma došlo se nakon saslušanja grupe od desetoro dece. Na kraju je utvrđeno da je četvoro od njih odgovorno za bacanje petardi, pa sada njihovim roditeljima preti novčana kazna do 50.000 dinara, zbog propuštenog dužnog nadzora.

Ovaj incident dogodio se na Badnji dan, dok su deca po selu skupljala slatkiše, što je dugogodišnji običaj u ovom kraju.

Pošto su od Gordane dobili pola kilograma bombona, vratili su se i u njeno sanduče ubacili petardu, koja je eksplodirala i potpuno ga uništila.

Nju je policiji zbog izrečenih pretnji i nošenja noževa prijavio otac jednog od deteta iz ove grupe, ali sada će i on odgovarati pred sudijom.

POVEZANE VESTI:

Sedamdesetogodišnjoj baki iz okoline Požarevca godinu dana uslovne robije – Pretila kuhinjskim noževima po selu

KOMENTARIŠI