Bane Spasović: Realizovane značajne investicije u Požarevcu, očekuju nas novi veliki radovi...

Bane Spasović: Realizovane značajne investicije u Požarevcu, očekuju nas novi veliki radovi u gradu

Foto: Urban City LIVE video screenshot / arhiva

Predsednik GrO SNS Požarevac Bane Spasović održao je u četvrtak konferenciju za medije koju ste mogli pratiti na uživo na našoj Facebook stranici, gde je predstavio prethodne akcije mesnih odbora ove stranke kao i trenutne i završene radove na toplifikacionoj mreži.

Kada je u pitanju širenje toplifikacione mreže predsednik požarevačkih naprednjaka Bane Spasović je rekao da se radovi odvijaju u dinamici koja je predviđena projektima i da se radi kako u samom gradu tako i u selima i Gradskoj opštini Kostolac. On se zahvalio građanima na strpljenju i razumevanju prilikom izvođenja ovih investicija zato što se radilo na nekoliko lokacija u gradu. Ove godine je za širenje toplifikacione mreže izdvojeno 452 miliona dinara i do sada je finansijski realizovano 280 miliona dinara što je dobra dinamika. Završeni su radovi u ulici Cane Babović u MZ Čačalica, zatim u ulici Miloša Obilića, Kučevačka, Moravska, Sokobanjska, Alekse Dundića, u toku su radovi u ulicama Pećka, Cane Babović 1, Crnogorska,Moravska. Očekuje se početak radova u ulici Ilije Gojkovića i 6. Ličke i pokretanje radova u Izvorskoj ulici. Spasović je ocenio da u prethodnom periodu najveće investicije idu upravo preko JP Toplifikacija i da se vodi računa o svim žiteljima Požarevca bez obzira gde žive da li u selu ili gradu.

Od kapitalnih investicija najavio je asfaltiranje prve faze ulice PP odreda za sledeću nedelju kao i završetak kompletne ulice naredne godine. Ova ulica je jedna od najprometnijih u gradu a pre asfaltiranja je uređena vodovodna mreža, kanalizacija i toplifikacija, Spasović se još jednom zahvalio na razumevanju građanima koji žive na teritoriji MZ Čačalica na strpljenju i razumevanju zbog obimnih radova koji su izvedeni nakon više decenija.

Kada su u pitanju nedavno završene 56. LjKI predsednik GrO SNS Požarevac Bane Spasović je ocenio da su one odlično protekle sa velikim brojem posetilaca koncerata i takmičarskih dana na hipodomu. Igre su pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića što im daje nacionalni karakter a samim tim su sve više dobile na zanačaju i spadaju u jednu od 5 najboljih manifestacija u Srbiji po oceni radnika iz oblasti turizma.

Celu konferenciju ze medije pogledajte ispod:

https://www.facebook.com/urbancityradiooo/videos/372391143653634/

1 KOMENTAR

  1. Ovi naši rukovodioci su nadrasli ovu sredinu.Kamo sreće da odu svi za Beograd da ih više ne vidimo i ne čujemo.

KOMENTARIŠI