Besplatno 90 dana muzike na svim uređajima!

Besplatno 90 dana muzike na svim uređajima!

Sad je vreme da besplatno i bez obaveze aktivirate muzički striming servis koji je dostupan u celom svetu!

Raspevano počnite ovu godinu! Zapravo, započnite je i raspevano i besplatno uz Google Play Music servis, koji vam poklanja do 90 dana besplatne pretplate! Ova opcija dostupna je i novim i starim Google Play Music pretplatnicima, koji su već iskoristili prethodnu “free” opciju ili besplatnu pretplatu. Aplikaciju Play Music već imate na svom telefonu.

Posetite Google Play Music Serbia link, kliknite na sliku “UZMI BESPLATNO 90 DANA” i uživajte u besplatnom slušanju muzike onlajn i bez interneta na PC, Android ili iOS uređaju.

Napominjemo da vam je za slušanje muzike na PC uređaju neophodna Adobe Flash podrška u pregledaču interneta. Takođe, da biste se pretplatili (nula dinara do tri meseca) potrebna vam je aktivna internet ili kreditna kartica, a besplatnu pretplatu možete da otkažete i poslednjeg dana besplatnog korišćenja, bez penala i prve naplate (pogledajte uslove promocije u galeriji iznad) – Google će vam jasno pokazati kad pretplata ističe i, ako je otkažete tog dana neće se nastaviti naplata od 6.99 dolara (820 dinara) mesečno.

KOMENTARIŠI