PODELI

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović je sa direktorom toplifikacije Dejanom Dačićem obišao radove na toplifikacionoj mreži u naselju Busije. Vrednost radova na toplifikaciji u ovom delu grada iznose 58.500.000 dinara.

Prema rečima direktora JP Toplifikacija Dejana Dačića radovi se izvode u 9 ulica, 2,5 km toplifikacione mreže i obuhvaćeno je 114 korisnika za priključenje na mrežu u okviru ovih radova urađena je i podstanica u ulici Alekse Dundića, koja je predviđena za distribuciju na ovoj lokaciji. Ove godine neće biti gotovi radovi, ali se očekuje da jedan deo lokacije bude pušten u rad.

Dejan Dačić, Foto: Grad Požarevac

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović rekao je da ove godine sa sredstvima toplifikacije biće izdvojeno oko 580 miliona dinara, u poslednjih dve i po godine preko 1000 korisnika je priključeno na mrežu. Gradonačelnik je pozvao sve koje su u mogućnosti da se priključe na toplifikacionu mrežu da to i urade zato što je to veoma bitno i za zaštitu životne sredine. On je najavio da kada se završi sa radovima počeće asfaltiranje svih ovih ulica.

Foto: Grad Požarevac

U toku su radovi u MZ Gornja mala i u ulici Ive Marinkovića gde se gradi podstanica, za novih 115 priključaka, takođe završeni su radovi na toplifikaciji ulice Sokobanjska u vrednosti od 15 miliona dinara.

KOMENTARIŠI