Call of Duty je najprodavanija igra 2016!

Call of Duty je najprodavanija igra 2016!

Iako ju je kritika dočekala „mlako“, u najboljem slučaju, nova CoD igra je zasela na tron najprodavanijih - i jedina je franšiza s dve igre u top 10!

Američki NPD je objavio godišnju listu najprodavanijih igara, koja otkriva da je serijal Call of Duti neprikosnoveni vladar i ove godine. Nakon što je „uzeo“ tron 2015. godine, CoD je prvi i ove godine i pored mlakih kritika i ocena koje nisu bile očekivano visoke.

Ali, ljudi vole Call of Duty i očigledno je CoD: Infinite Warfare bio ono što su očekivali od odlaska franšize u svemir. Nama će u sećanju ostati odlična domaća Call of Duty: Infinite Warfare premijera, koja je bila i strašna i upečatljiva istovremeno!

cod 03-min

Lista najprodavanijih igara, koju je sastavio američki NPD, obuhvata digitalne kopije, fizičke kopije, PC izdanja i konzolna izdanja. Važi za američko tržište, koje se manje-više ne razlikuje od svetskog, izuzimajući Japan, koji je uvek poseban i koji neguje manga igre i neke druge naslove, svojstvene tom kontinentu.

List The Forbes navodi da je lista najprodavanijih igara tokom 2016. prilično zanimljiva i na momente iznenađujuća, a mi ne možemo, nego da se složimo s njima.

Najprodavanije igre 2016. godine:

1. Call of Duty: Infinite Warfare
2. Battlefield 1
3. The Division
4. NBA 2K17
5. Madden NFL 17
6. Grand Theft Auto V
7. Overwatch
8. Call of Duty: Black Ops III
9. FIFA 17
10. Final Fantasy XV.

Je li vaš favorit iz 2016. na listi? 

 

KOMENTARIŠI