Cineplexx bioskop na otvorenom od petka u STOP SHOP-u Požarevac

Cineplexx bioskop na otvorenom od petka u STOP SHOP-u Požarevac

Foto: Urban City / B.P. / arhiva

Cineplexx bioskop na otvorenom stiže ovog petka u Požarevac, sa prikazivanjem najnovije komedije „Glavni heroj“ sa Rajanom Rejnoldsom u glavnoj ulozi. Svake večeri u STOP SHOP Požarevac ritejl parku od 20. do 22. avgusta će biti organizovana projekcija u terminu od 21 čas.

Cena ulaznice će biti 300 dinara i biće dostupne za prodaju sat vremena pre početka filma.

Filmska video igrica „Glavni heroj“ sa holivudskim miljenikom Rajanom Rejnoldsom nam donosi priču o bankaru Gaju koji vodi naizgled dosadan život, dok se pored njega dešavaju nestvarne  i nerealne stvari. On otkriva da je sporedni lik u brutalnoj video igrici nazvanoj Slobodan grad. Kada je Gajeva banka opljačkana sedamnaesti put u danu, on počinje da shvata da stvari ne idu kako treba. Trejler filma „Glavni heroj“:

Gledanje filmova u Cineplexx bioskopu na otvorenom je organizovano pomoću slušalica, tako da je neophodno da se ponesu slušalice i mobilni telefon. Na licu mesta, preko zvanične WI-FI mreže i odgovarajuće prodavnice (Google Play, App Store ili AppGallery), preuzima se aplikacija LISTEN EVERYWHERE i uživa u savršenom zvuku filma.

KOMENTARIŠI