Crni i žuti sok ponovo u modi

Crni i žuti sok ponovo u modi

Fabrika "Mioni", koja već 10 godina u Mionici kod Valjeva proizvodi mineralnu vodu Aqua Gala, od sledeće nedelje će dopuniti svoju ponudu gaziranim pićima koja će se prodavati pod u narodu dobro poznatim imenima "crni" i "žuti" sok.

“Mioni”, koji je u vlasništvu kompanije “Delta Holding”, uložio je 1.700.000 evra u ovu proizvodnju, a kapacitet na godišnjem nivou iznosiće preko 50 miliona boca. Iz fabrike kažu da će “crni” i “žuti” sok biti cenovno pristupačni, a kvalitetom konkurentni u odnosu na slična pića na tržištu.

Osim novog gaziranog asortimana, fabrika “Mioni” nastavlja da proizvodi i “akva gala” vodu, koja se od ove godine prodaje u novoj ambalaži sa motivima cveta narcisa, po kome je obližnja planina Maljen poznata. “Akva gala” sadrži mineral silicijum-dioksid, u svetu poznat kao mineral lepote, koji ima dokazana blagotvorna dejstva za organizam. Takođe, u prodaji će se naći i manje flaše vode specijalno osmišljene za decu, koje će na ambalaži imati motive životinja koje se mogu naći u valjevskom kraju, poput ježa i zeca.

KOMENTARIŠI