Danas oblačno i suvo, šta nas čeka u narednih sedam dana

Danas oblačno i suvo, šta nas čeka u narednih sedam dana

Foto: Urban City / A.K.

U Srbiji umereno do potpuno oblačno, u južnom Banatu i brdsko-planinskim predelima mestimično sa snegom, samo na severozapadu Srbije ujutro i pre podne, a u Negotinskoj Krajini tokom celog dana pretežno sunčano.

Vetar umeren, u brdsko-planinskim predelima povremeno i jak severozapadni, posle podne u slabljenju, a uveče u skretanju na zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od -4 do 3, najviša od 3 do 9 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Uveče suvo u svim krajevima uz smanjenje oblačnosti, a krajem dana i tokom noći sa severa novo jače naoblačenje ali će se zadržati suvo.

U Požarevcu umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar umeren, severozapadni, posle podne u slabljenju, a uveče u skretanju na zapadni i jugozapadni.

Najniža temperatura od -1 do 1, najviša oko 7 stepeni. Uveče smanjenje oblačnosti, a tokom noći novo jače naoblačenje ali će se zadržati suvo.

Prognoza vremena za narednih sedam dana

Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana – do 10. februara:
Promenljivo oblačno i u većini dana suvo sa sunčanim intervalima, samo se u subotu i ponedeljak očekuju prolazna naoblačenja, koja će mestimično usloviti slabu kišu, na planinama slab sneg.
Tokom celog perioda temperatura iznad proseka za ovo doba godine.

KOMENTARIŠI