Danas treće izvlačenje nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”

Danas treće izvlačenje nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”

Treće izvlačenje 179 nagrada, ukupne vrednosti od nešto više od 31 milion dinara, u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi“, biće održano danas u 17.45 sati, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. U ovom izvlačenju biće izvučena dva dobitnika stana.

Danas treće izvlačenje

Bacač kugle Asmir Kolašinac, desetobojac Mihail Dudaš, strelkinja Zorana Arunović i glumci Bora Nenić i Ivan Tomić podržali su Godinu borbe protiv sive ekonomije i biće naši poznati sportisti i glumci koji će obradovati građane u trećem kolu nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Oni će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvući srećne dobitnike dva stana u Beogradu, 12 automobila, putovanja u Njujork, Pariz i Grčku.

Foto: Urban City, TV capture
Foto: Urban City, TV capture

Ukupna vrednost nagrada iznosi 31.298.239,59 dinara. Sve koverte koje su sinoć do minut do ponoći, učestvovaće u ovom izvlačenju nagradne igre. Izvlačenje ostalih nagrada takođe će biti obavljeno u studiju RTS-a i biće prenošeno putem live stream-a na sajtovima.

Regularnost postupka nadziraće petočlana Komisija u kojoj se nalaze predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije Masterkard.

uzmi racun 2-min

Komisija prisustvuje izvlačenju i odmah nakon izvlačenja, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre. Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u izvlačenju nagrade, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće već u nedelju, 26. marta, i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri i ukoliko utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu ”Politika” u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rs Radio televizije Srbije.

KOMENTARIŠI