Dečija nedelja u Kučevu: Predškolci posetili Opštinsku upravu i gradsku biblioteku

Dečija nedelja u Kučevu: Predškolci posetili Opštinsku upravu i gradsku biblioteku

U okviru Dečije nedelje predškolske grupe PU „Lane“ iz objekata „Sunce“ i „Maslačak“, obišle su u sredu gradsku biblioteku i Opštinsku upravu

U okviru Dečije nedelje predškolske grupe PU „Lane“ iz objekata „Sunce“ i „Maslačak“, obišle su u sredu gradsku biblioteku i Opštinsku upravu.

U biblioteci ih je dočekala postavka knjiga, časopisa i stripova podobna njihovom uzrastu i interesovanju- za uzvrat, ona su čitaonicu biblioteke oplemenila svojim crtežima i cvećem.Nakon što su prelistali i pregledali sve što im je pripremljeno (pa i malo više od toga) i obećanja da će svi biti članovi biblioteke deca su se zaputila u zgradu Opštinske uprave.

Dečija nedelja u Kučevu

U kabinetu predsednika opštine dočekali su ih predsednik SO Vladimir Stojanović i pomoćnica predsednika opštine Jasmina Ćamilović, kojima su deca uručila na poklon svoje crteže. Naravno nije moglo proći bez recitovanja i pevanja.

Dečija nedelja u Kučevu

Treba li napomenuti da je Kučevo za jedan kraći vremenski interval imalo i drugog čoveka u fotelji predsednika! Nakon toga usledila je poseta Svečanoj sali SO (stiče se utisak da je mnogo veće interesovanje vladalo za predsedavanje lokalnim parlamentom – sto predsedavajućeg bio je tesan da primi sve koji su hteli da sede za njim!).

Dečija nedelja u Kučevu

Deca su ovom prilikom postavljala pitanja funkcionerima ( od kojih su neka bila baš-pitanja). Sve se završilo pravom malom žurkom uz keksiće, čokoladice i sokiće koje je donirao TP „Marjan–market“.

KOMENTARIŠI