Deo Deligradske ulice u Požarevcu od sada samo u jednom smeru

Deo Deligradske ulice u Požarevcu od sada samo u jednom smeru

FOTO: URBAN CITY / M.Lj.

Grad Požarevac doneo je Rešenje o izmeni režima saobraćaja u Deligradskoj, Skopljanskoj i Prilepskoj ulici u Požarevcu.

Ovim rešenjem određen je nov režim saobraćaja u pomenutim ulicama. Novi saobraćajni znakovi postavljeni su u četvrtak. Da pojasnimo, ako želite da uđete u Deligradsku ulicu iz pravca Železničke stanice više ne možete stići do raskrsnice Svetosavske, Deligradske i Kosovske “kod vojnika”, već morate skrenuti u Skopljansku ulicu koja je takođe postala jednosmerna.

FOTO: URBAN CITY

Pored ovih izmena, doneto je Rešenje i o izmeni režima saobraćaja u 27. aprila, Kučevačkoj, Žagubičkoj, Zaječarskoj, Crnotravskoj, Leskovačkoj, 4. jula, Pirotskoj, Cincar Janka, Knićaninovoj, Uglješinoj i Sremskoj ulici u Požarevcu.

3 KOMENTARA

  1. Ovaj grad očigledno postaje igralište za bahate vozače. Sve se njima prilagođava. Pešaci su potisnuti u drugi plan. Jedva čekam novih 10-tak vozila na parkingu kod robne kuće kada se useli zgrada u Sinđelićevoj od 4 stana koji imaju po više od 100 kvadratnih metara.

  2. Nažalost smisao svih ovih izmena nije bezbednost, niti olakšani režim saobraćaj već besmisleno izvršavanje saobraćajnih projekata (po nekim informacijama 700 projekata) koji isisavaju pare iz budžeta raznoraznim interesnim grupama. Radi se o milionskim svotama novca.

KOMENTARIŠI