Foto: Urban City / ilustracija

Vesna M. (43), majka monstrum iz Velkog Gradišta, podvodila je svoju ćerku (13) odraslim muškarcima za 500 dinara. Njoj je pomagao bivši dečko Saša M, koji se sumnjiči da je imao seksualne odnose sa devojčicom.

Požarevačka policija je u ponedeljak uhapsila majku zbog sumnje da je podvodoila dete, a istraga je otkrila da joj je ljubavnim u tome pomagao, te je i on uhapšen.

Majka je devojčicu duže vreme pripremala da se bavi prostitucijom, uz izgovor “da to svi rade”, piše Alo. Navodno, ona joj je objašnjavala da u tome nema ničeg lošeg, da može dosta da zaradi i tako pomogne sebi i svojoj porodici.

Posle hapšenja majke, briga o detetu preuzeli su Centar za socijalni rad i psiholozi.

– Vesna je ponalazila mušterija i uzimala novac. Cena je bila od 500 do 600 dinara. Vesna je brinula o smeštaju, a čak je i čuvala stražu. Rođeno dete je podvodila u nekim ruševinama ili napuštenim objektima – kaže neimenovani sagovornik lista, blizak istrazi.

Policija, po nalogu tužilaštva, istražuje šta se desilo.

– Vesna je na saslušanju navodno sve priznala i branila da se je morala da podvodi ćerku, inače bi umrle od gladi. Ona ju je pripremala za taj posao. Uvek je insistirala da mušterije nose prezervativ – kaže izvor lista.

Osumnjičenoj majci određen je pritvor od 30 dana.

Pre samo dva meseca u Subotici je uhapšena Eleonora R. (42), jer je podvodila ćerku (14). Ona je na saslušanju priznala da se i sama bavila najstarijim zanatom, a da je za ćerku birala “najbolje mušterije”, kojima je za usluge naplaćivala po 50 evra.

Slučaj je otkriven kada je otac devojčice primetio da se ona čudno ponaša.

KOMENTARIŠI