DETALJI – Obračuna u ulici Bratstva i jedinstva

DETALJI – Obračuna u ulici Bratstva i jedinstva

Aleksandra P. (26), iz Požarevca, uhapšena je nakon što je svog sugrađanina Miloša B. (30) više puta nože ubola u grudi i trbuh i nanela mu teške povrede, opasne po život.

Miloš B. se, saznajemo, u požarevačkoj Ulici Bratstva i jedinstva sukobio sa Aleksandrom P. njenim prijateljima S.J. (23) i M.G. (29), kao i sa maloletnicama M.M. i K.B.

 – Došlo je de žestoke svađe, nakon čega je petoro mladića i devojaka, iz još nepoznatih razloga, nasrnulo, na Miloša B. Međutim, on im se suprostavio i došlo je do tuče – navodi izvor iz policije.

U jednom trenutku, Alekandra P. se mašila noža i njime nekoliko puta ubola Miloša B. u grudi i trbuh, nakon čega je on, obliven krvlju, pao na pločnik, zapomažući iz sveg glasa.

Vrisku Miloša B. su čuli stanari, koji su odmah pozvali policiju, nakon čega su se akteri tuče razbežali. Sa organima reda, na lice mesta stigli su i lekari, koji su konstatovali da mladić ima teške povrede, opasne po život, zboog čega je odmah prebačen i zbrinut u požarevečakoj bolnici.

Ubrzo, policija je idetifikovala Aleksandru P. kao napadača, posle čćega je ona privedena i podneta joj je prijava zbog ubistva u pokušaju. Nakon saslušanja, njoj je određen i pritvor do 30 mdana, dok su ostali učesnici u tuči pšušteni da se brane sa slobode.

Lekari su uspeli da stabiluzuju stanje Miloša B. ali se njegovo stanje prati. Uzroci koji su doveli do ovog događaja se ispituju.

POKUŠAJ UBISTVA: Uhapšena A.P. (1991) u Požarevcu! Tridesetogodišnjem muškarcu zadala više uboda u grudi

KOMENTARIŠI