Đilas: Na izborima 3. aprila glasa se za ili protiv normalnog života

Đilas: Na izborima 3. aprila glasa se za ili protiv normalnog života

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas je, u autorskom tekstu za Nedeljnik, nabrojao oko 80 stavki o kojima se glasa “za ili protiv ” na izborima 3. aprila, ali da se sve svodi na to da se glasa “za ili protiv normalnog života”.

U tekstu naslovljenom “Za šta se glasa trećeg aprila?”, naveo je da se tog dana glasa “za ili protiv Rio Tinta”, “za ili protiv ispitivanja porekla i oduzimanja nelegalno stečene imovine političara i javnih funkcionera”, “za ili protiv lustracije”, “za ili protiv siromaštva kao načina života”, “za ili protiv ubijanja domaće privrede”, “za ili protiv specijalnog tužioca za borbu protiv korupcije javnih funkcionera”.

Takođe, kako je naveo, “za ili protiv priznanja nezavisnosti Kosova i Metohije”, “za ili protiv da Srbija bude kolonija”, “za ili protiv prodaje zemlje strancima”, “za ili protiv slobodnih izbora”, “za ili protiv zlobnih medija”, “za ili protiv demokratije”, “za ili protiv prava radnika””, “za ili protiv gradonačelnika Beograda kojima niko ne zna ime, ni prezime”, “za ili protiv Vesića”.

Spisak završava sa “za ili protiv predsednika koji poziva da ga ubiju mali miševi”, “za ili protiv sistema u kome gradjani moljakaju predsednika za sve”, “za ili protiv premijerke koja sriče i kod govori”, “za ili protiv ovakvog Kriznog štaba”, “za ili protiv pravedne i stabilne Srbije”.

“Svako od nas bi mogao da produži ovaj spisak. Jer, suštinski, sve se svodi na jedno: trećeg aprila glasa se za ili protiv normalnog života”, poručio je Đilas.

KOMENTARIŠI