Pred nama ledeni dan sa jakim mrazem

Pred nama ledeni dan sa jakim mrazem

Foto: Urban City

U Srbiji će ujutro biti veoma hladno sa umerenim i jakim mrazem, a tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i hladno.

Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -14 do -5, najviša od -4 do 2 stepena.
Uveče i tokom noći u severnim i centralnim predelima Srbije oblačno i suvo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
U Požarevcu ujutro veoma hladno sa umerenim do jakim mrazem. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i hladno. Vetar slab, zapadni. Najniža temperatura od -13 do -8, a najviša -3 stepena (ledeni dan). Krajem dana i tokom noći oblačno i suvo.

Vreme narednih dana

U petak ujutro u većem delu slab i umeren, a na jugu ponegde i jak mraz. Tokom dana u petak i za vikend malo i umereno oblačno, samo u subotu jače prolazno naoblačenje, ali će se zadržati uglavnom suvo vreme.
Dnevna temperatura oko i malo iznad proseka za ovo doba godine – od 2 do 8 stepeni. Zatim do kraja perioda, 20. januara, umereno do potpuno oblačno, u ponedeljak uveče i u utorak sa kišom i snegom, uz pad temperature.

KOMENTARIŠI