Divljao BMV-om kod Zlatibora brzinom preko 160, kažnjen po hitnom postupku

Divljao BMV-om kod Zlatibora brzinom preko 160, kažnjen po hitnom postupku

Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu podneli su prekršajnu prijavu protiv pedesetčetvorogodišnjeg vozača iz Beograda koji je vozeći „bmv“ učinio niz saobraćajnih prekršaja.

Nјega je zaustavio presretač dok je u Čajetini vozio „bmv“ brzinom od 140,2 kilometra na čas na delu puta gde je ograničenje 60, dok se na Zlatiboru kretao brzinom od 125,6 kilometara na čas na delu puta gde je ograničenje 80.

Takođe, ovaj vozač je u mestu Smilјanski Zakosi pretekao putničko vozilo na mestu gde je to zabranjeno, a zatim je u mestu Vodice vozio brzinom od 161,6 kilometara na čas na delu puta gde je ograničenje brzine 60 i na taj način učinio prekršaj nasilnička vožnja.

Vozaču je u hitnom prekršajnom postupku za dva prekršaja izrečena kazna rada u javnom interesu od 240 sati, novčana kazna od 220.000 dinara, kazna od 25 kaznenih poena i zaštitna mera zabrane upravlјanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od jedne godine, dok mu je za ostala dva izrečena novčana kazna od 40.000 dinara i devet kaznenih poena.

KOMENTARIŠI