Dodeljeni paketići deci iz socijalno ugroženih porodica i u Žagubici

Dodeljeni paketići deci iz socijalno ugroženih porodica i u Žagubici

Pakete je i ove godine deci obezbedila Kompanija „Dunav osiguranje“, koja na području opštine Žagubica posluje već duži niz godina

Povodom Srpske Pravoslavne Nove godine, Centar za Socijalni rad u saradnji sa Crvenim krstom opštine Žagubica, okupio je decu iz porodica korisnika socijalne novčane pomoći kako bi im se podelili pokloni i samim tim ulepšao praznik. Pakete je i ove godine deci obezbedila Kompanija „Dunav osiguranje“, koja na području opštine Žagubica posluje već duži niz godina.

„Četvrtu godinu već za redom, činimo deo tradicije, gde zajedno, u saradnji i uz pomoć opštine Žagubica, organizujemo jednu akciju podele paketa, gde smo se opredelili za deo stanovništva koji, tokom čitave godine, nema dovoljno sredstava, da priušti svečane trenutke, te im na ovaj način želimo pomoći“, rekao jedirektor filijale Kompanije „Dunav osiguranje“u Požarevcu Zoran Debeljković.

Dodeli paketića prisustvovao je i zamenik predsednika opštine Žagubica Predrag Ivković, koji je svima uputio najlepše želje povodom novogodišnjih praznika, istakavši pritom da će lokalna samouprava i nadalje pomagati ovakve akcije.

Zahvalnost donatorima uputila je i Dobrila Pauljević, rukovodilac odeljenja Centra za Socijalni rad u Žagubici, poželevši takođe uspešnu i srećnu Novu godinu.

KOMENTARIŠI