Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Požarevac organizovalo je novogodišnju proslavu u...

Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Požarevac organizovalo je novogodišnju proslavu u Požarevcu

Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Požarevac organizovalo je za svoje članove proslavu dočeka Nove godine u restoranu Crvenog Krsta Požarevac u ponedeljak, 26. decembra.

Proslavi je prisustvovalo preko 60 članova Društva, osobe sa cerebralnom i dečijom paralizom i njihovi roditelji i članovi porodica. Za prisutne bila je obezbeđena svečana večera sa živom muzikom, takođe podeljeni su i novogodišnji slatki i voćni paketići obezbeđeni od Crvenog Krsta Požarevac i STR “Maja” Požarevac.

Za članove koji nisu bli u mogućnosti da prisustvuju proslavi, u toku ove nedelje biće podeljeni paketići po kućama.

Kao i prethodnih godina, ova proslava ne bi bila moguća bez značajnog doprinosa Crvenog Krsta Požarevac, ali i ostalih humanitarnih donacija Trgovinske radnje “Dragoslav Stojković”, STR “Maja” Požarevac, Vaske Import d.o.o. Požarevac, Styline d.o.o. Požarevac, MINEL-ENIM d.o.o., Union MZ Požarevac, Slatko srce Aranđelovac, T.P. “Nikola” Požarevac.

“Ovom prilikom želimo još jednom da istaknemo veliku zahvalnost svim donatorima koji su prepoznali značaj održavanja tradicije ove proslave za osobe sa cerebralnom i dečijom paralizom kojima je takođe potreban dan radosti, dan obeležavanja novogodišnjih praznika koji priželjkuju tokom čitave godine”, navodi se u saopštenju DCDP Požarevac.

imag1456 imag1460 imag1463 imag1553 imag1555

KOMENTARIŠI