ED Požarevac: Isključenja struje u sredu i četvrtak

ED Požarevac: Isključenja struje u sredu i četvrtak

Foto: Urban City, B.P. / / Ilustracija

Ogranak Elektrodistribucija Požarevac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja  kvaliteta napajanja električnom energijom i seči rastinja u trasi dalekovoda ili niskonaponske mreže.

Zbog toga će u sredu 27.12.2023. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Požarevac 08:30 – 14:30 deo Prugova prema Moravi
  • Kostolac 08:00 – 15:00 Šugavica

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanica i zbog toga će u sredu 27.12.2023.. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Kučevo 08:00 – 15:00 (povremena isključenja) za delove naselja Voluje i Neresnice
  • Golubac 08:30 – 15:00 (povremena isključenja) za naselja sladinac, Barič, Bikinje i Miljević

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac, obavljaće radove na zameni energetskih transformatora u trafostanicama u Požarevcu i zbog toga će u sredu 27.12.2023.. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Požarevac 08:00-15:00 TS ‘Novi dom’’: Tržni centar Novi dom

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom. 

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Ogranak Elektrodistribucija Požarevac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja  kvaliteta napajanja električnom energijom i seči rastinja u trasi dalekovoda ili niskonaponske mreže. Zbog toga će  u četvrtak 28.12.2023. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Požarevac 08:30 – 13:00 Slobodarska

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanica i zbog toga će u u četvrtak 28.12.2023. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Golubac 08:30 – 15:00 (povremena isključenja) za naselja Brnjica i Dobra

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac, obavljaće radove na zameni energetskih transformatora u trafostanicama u Požarevcu i zbog toga će u u četvrtak 28.12.2023. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Požarevac 08:00-15:00 TS ‘Ćeba’’: ulice – Jug Bogdanova 15-21 i 20, Lole Ribara 16-62 i 27-49, Topličina, Sinđelićeva 28

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

KOMENTARIŠI