Foto: Urban City // B.P. / ilustracija

Elektromreža Srbije izvodiće radove na izgradnji novih dalekovoda 110 kV, a na koje će se priključiti nova trafo stanica 110/35/10 kV Požarevac 2.

Zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad ekipa EMS-a, Elektrodistribucija Srbije – Ogranak Požarevac izvršiće isključenja dela distributivnog dalekovoda koji se ukršta sa trasom 110kV dalekova, pa će u nedelju 10. decembra i u ponedeljak 11. decembra bez električne energije biti Dragovac i dragovački put posle Dekora prema Dragovcu.

Ogranak Elektrodistribucija Požarevac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom.

Zbog toga će u ponedeljak 11. decembra bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

Grad Požarevac – od 08:00 do 14:00-deo Kruške – od ulice Stevana Jakovljevića prema Lionu;
Opština Kučevo – od 10:00 do16:00-deo zaseoka Ponore u Bukovskoj

Ogranak Elektrodistribucija Požarevac radi na redovnom održavanju deonice dalekovoda i niskonaponske mreže sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu.

Zbog toga će u ponedeljak 11. decembra od 09:00 do 14:00 bez električne energije biti korisnici u naselju Barič.

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanice TS Broj 6 u Velikom Gradištu i zbog toga će u u ponedeljak u periodu od 08:00 do 12:00 bez električne energije biti korisnici u naselju Kusiće.

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanica na teritoriji Opštine Kučevo i zbog toga će u u ponedeljak 11. decembra u periodu od 08:00 do 15:00 biti povremenih isključenja električne energije za korisnike u Brodici i Voluji.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom.

Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom, navodi se u saopštenju.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

1 KOMENTAR

KOMENTARIŠI