Foto: Urban City // B.P. / ilustracija

Ogranak Elektrodistribucija Požarevac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja  kvaliteta napajanja električnom energijom i seči rastinja u trasi dalekovoda ili niskonaponske mreže.

Zbog toga će  u petak 12.01.2024. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Požarevac 10:00 – 13:00 – deo Dunavske – od autoelektričara ”Đurić” prema zaobilaznici 
  • Golubac 15:00 – 17:00 – povremena isključenja u trafo oblastima Golubac 2, Golubac 3 i Golubac 6

Zbog neophodnih radova na otklanjanju kvara u trafo stanici Jovana Šerbanovića 1, da bi se uspostavilo normalno snabdevanja električnom energijom, u petak 12.01.2024. u periodu od 11 do 14 časova bez električne energije biće korisnici u Požarevcu na sledećim lokacijama: 

  • Jovana Šerbanovića (leva strana od ul Stari Korzo do Njegoševe, Njegoševa (drugi deo) i deo ul. Stari Korzo (leva strana od prodavnice DM do SDK)

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

KOMENTARIŠI