Foto: Urban City / B.P. // Ilustracija

Ogranak Elektrodistribucija Požarevac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom i seči rastinja u trasi dalekovoda ili niskonaponske mreže.

Zbog toga će u ponedeljak 15.01.2024. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

• Veliko Gradište 08:30 – 14:30 – deo Zatonja
• Golubac 09:00 – 11:00 – povremena isključenja u naseljima Krivača i Dvorište

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Ogranak Elektrodistribucija Požarevac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom i seči rastinja u trasi dalekovoda ili niskonaponske mreže. Zbog toga će u utorak 16.01.2024. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

• Golubac 13:00 – 15:00 – povremena isključenja u naselju Vince
• Veliko Gradište 09:00 – 12:00 – deo Belog bagrema oko auto kampa

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac, obavljaće radove na zameni energetskih transformatora u trafostanici ‘’Novi dom’’ u Požarevcu i zbog toga će u utorak 16.01.2024. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

• 08:00 – 15:00 – Tržni centar Novi dom

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

KOMENTARIŠI