Ekipa “S Tamarom u akciji“ usrećila porodicu iz Topolovnika

Ekipa “S Tamarom u akciji“ usrećila porodicu iz Topolovnika

Tamara Grujić i ekipa popularne emisije “S Tamarom u akciji“, koja pomaže socijalno ugrožene porodice renovirajući njihova domaćinstva, u četvrtom serijalu izabrala je dom porodice Jovanović iz Topolovnika.

Tamarina ekipa je, od nekoliko stotina prijava, odlučila da priliku za bolji život pruži ovoj porodici koju  čini samohrani  otac  Drakče i njegovo dvoje maloletne dece, smeštenoj u skromnih 35 i po kvadrata.

Opština Veliko Gradište je, u periodu od 03. do 07. septembra, bila domaćin ekipe. Tokom radova, na projektu je gostovalo i radilo deset majstora i osam članova produkcije zaduženih za renoviranje kuće i snimanje svih radova i aktivnosti.  Pored stalnih sponzora emisije “S Tamarom u akciji“, podršku ekipi  i porodici pružili su i mnogi drugi preduzetnici kao i pojedinci sa teritorije opštine Veliko Gradište te predstavnici Turističke organizacije Veliko Gradište koji su, ujedno, bili zaduženi i za turističke obilaske.

Emitovanje emisije najavljeno je za 04. novembar na programu RTS- a kada će se gledaoci upoznati sa svim detaljima ove humane akcije.

1 KOMENTAR

KOMENTARIŠI