Endži Stoun 1. jula na Kalemegdanu

Endži Stoun 1. jula na Kalemegdanu

Posetioci će, osim u jedinstvenim notama i njenom intenzivnom prepoznatljivom glasu, biti u prilici da uživaju i u vrhunskoj kafi sličnih atributa

Američka ar-en-bi i soul diva i moćan glas koji stoji iza planetarnog hita “Wish I Didnt I Didnt Miss You”, Endži Stoun, nastupiće prvi put u Srbiji, u sklopu „Mjuzikolodži barkafe sešonsa“, 1. jula, na teniskim terenima na Kalemegdanu.

Posetioci će, osim u jedinstvenim notama i njenom intenzivnom prepoznatljivom glasu, biti u prilici da uživaju i u vrhunskoj kafi sličnih atributa.

Dva dana nakon koncerta u Beogradu, Endži Stoun će nastupiti i na slovenačkom izdanju istog festivala u Ljubljani.

Tri puta nominovana za Gremi, uz četiri albuma koji su ušli u najboljih deset ar-en-bi albuma i jednim koji je završio na prvom mestu, sa preko 1,4 miliona albuma prodatih u SAD i pet miliona prodatih širom sveta, Endži Stoun se sa pravom može nazvati jednim od najznačajnijih svetskih ar-en-bi i soul ženskih izvođača, a njen hit Wish I Didnt Miss You je i dalje veoma slušan na našim prostorima.

Malo je poznato da je upravo Endži Stoun pevala prateće vokale na kultnom albumu Lenija Krevica, 5.

Njena karijera je lansirana u visine prvim solo albumom Blek dajmond (Black Diamond) 1999. godine, koji je ušao u prvih deset najprodavanijih ar-en-bi albuma.

Nakon toga, Endži je izdala još četiri vrlo uspešna albuma, koje su pratili rasprodati koncerti širom sveta.

KOMENTARIŠI