Epl je predstavio najnoviji sat i ajped.

Epl je predstavio u utorak svoj najnoviji pametni sat sa novim S6 čipom i mogućnošću merenja kiseonika u krvi. Takođe, predstavljena je i ažurirana verzija ajpeda. Ove uređaje kompanija otkriva usled porasta interesovanja korisnika koji ostaju kod kuće, pa stoga traže i pomoć u vežbanju i praćenju rada na daljinu i učenja.

Tehnološka kompanija održala je svoje virtuelno otkrivanje proizvoda u svom sedištu, gde su ranije organizovani događaji uz prisustvo novinara, zaposlenih i gostiju, koji su pomogli u podizanju pompe za novim proizvodima, piše Tim Higins za Vol strit džornal.

Zainteresovani su mogli da isprate događaj na sajtu kompanije ili na Jutjubu.

Glavni godišnji događaj Epla promenila je pandemija koronavirusa. Umesto da izvršni direktor Tim Kuk predstavi najnoviji vodeći model ajfona, kao što je radio svakog septembra, počev od 2012. godine, Epl je prikazao svoj sat iz šeste serije, sa početnom cenom od 399 dolara i srednju ponudu Watch SE, sa manjim mogućnostima od jače verzije, sa cenom od 289 dolara.

“Zadovoljan sam da vidim da naši proizvodi igraju važnu ulogu u povezivanju ljudi, da nastave i idu napred”, rekao je Kuk i dodao:

“Znamo da život neće uvek biti ovakav i radujemo se nadolazećim boljim danima.”

Kompanija je takođe otkrila poboljšani iPad Air, sa početnom cenom od 599 dolara, identifikacionim dugmetom sa strane kao novitetom, kojim se otključava ekran i novim A14 čipom.

Očekuje se da će najnoviji pametni telefon biti objavljen sledećeg meseca, nakon što su odlaganja u vezi sa kovidom 19 pomerala proizvodnju.

Epl je najavio i dalje širenje digitalnih usluga, uz servis Fitness+. Ona će koštati 9,99 dolara na mesečnom nivou, a usluga je povezana sa satom kompanije i ima cilj da pomogne korisnicima da prate i poboljšaju svoje performanse.

Fitnes+ takođe nudi korisnicima video-treninge na ajfonu ili TV-u.

Takođe, kompanija je objavila detalje novog paketa pretplata nazvan “Apple One”, jer radi na jačanju svog softverskog poslovanja i dalje od ajfona, koji čini 50 odsto njihove prodaje.

Novi paket startuje sa cenom od 14,95 dolara mesečno i uključuje “Apple Music”, TV, Arcade i iCloud.

KOMENTARIŠI