“EPS Uvid u račun” od sada i kao mobilna aplikacija

“EPS Uvid u račun” od sada i kao mobilna aplikacija

Foto: EPS/ uvid u račun

Elektroprivreda Srbije pustila je u rad mobilnu aplikaciju “EPS Uvid u račun”. Time je domaćinstvima i malim kupcima omogućeno da na mobilnim telefonima plate račune, prate potrošnju električne energije, provere mesečna zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor.

Mobilna aplikacija “EPS Uvid u račun” dostupna je korisnicima na platformama “iOS” i “Android” i besplatno se može preuzeti na “Google Play” i “App Store” prodavnicama, saopštio je EPS.

“Mobilna aplikacija je nastavak procesa digitalizacije usluga Elektroprivrede Srbije. To je važan korak u našem nastojanju da olakšamo kupcima kako pristup računu, tako i plaćanju. Istovremeno, broj korisnika našeg portala Uvid u račun je u konstantnom porastu”, rekao je izvršni direktor za poslove snabdevanja u EPS-a Radovan Stanić.

Dodaje da građani prepoznaju benefite ovakvih usluga, ističući da aplikacija za sada ima više od 380.000 korisnika.

Stanić je podsetio i da svako ko se opredeli da račun za električnu energiju dobija elektronskim putem, umesto u papirnoj formi, već od prvog narednog računa ostvaruje pravo na popust od 50 dinara.

Aplikaciju EPS-a “Uvid u račun” možete preuzeti iz Google Play prodavnice, ukoliko koristite android, ili sa App Store ukoliko koristite IOS uređaje.

KOMENTARIŠI