Er Srbija: Besplatna promena datuma putovanja za karte kupljene do kraja godine

Er Srbija: Besplatna promena datuma putovanja za karte kupljene do kraja godine

Foto: Urban City / B.P. // arhiva

Usled promenljive epidemiološke situacije koja dovodi do ograničenja u putovanjima, Er Srbija je odlučila da svojim putnicima omogući besplatnu promenu datuma putovanja sve do kraja godine.

Ova pogodnost, kako je saopštila Er Srbija, biće dostupna svima koji avio-karte kupe do 31. decembra 2021. godine. Važi za putovanja do kraja godine i za sve destinacije u mreži nacionalne avio-kompanije, osim – Njujorka.

„Situacija je i dalje veoma promenljiva po pitanju ograničenja putovanja, zbog čega je fleksibilnost jedna od ključnih stavki prilikom rezervacije letova. Stavljajući potrebe naših putnika na prvo mesto, odlučili smo da produžimo ovu akciju i tako im omogućimo da rasterećenije pristupaju planiranju putovanja i tokom predstojeće sezone“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Pored toga, podsetio je, Er Srbija u narednom periodu počinje sa testiranjem IATA digitalnog pasoša, mobilne aplikacije koja će pomoći putnicima „da lako i bezbedno organizuju putovanje u skladu sa zahtevima država, koji se tiču testiranja na kovid 19 ili vakcinacije“.

Ova akcija Er Srbije omogućava putnicima da, bez naplate penala, promene datum leta, kako se ističe – „neograničen broj puta, i to u bilo kom trenutku, a najkasnije dan pre planiranog putovanja“.

„Ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, moguće je izvršiti doplatu do cene sledeće dostupne tarife“, navodi se u saopštenju.

KOMENTARIŠI