Exit festival – kampanja za 2022. godinu – Zajedno. Zauvek!

Exit festival – kampanja za 2022. godinu – Zajedno. Zauvek!

Foto: Urban City / B.P. 4. jul 2019.

Exit festival saopštio je da je pokrenuo novu kampanju za 2022. pod sloganom “Zajedno. Zauvek!”

Exit je u saopštenju naveo da je uspeo i ove godine da bude zajedno sa posetiocima festivala i da se svi osećaju slobodno i sigurno.

“Izgradili smo četiri oaze, četiri festivala. Zato će u 2022. naša ideja vodilja biti: “Zajedno. Zauvek!”, ta potreba snažno utkana u našim genima”, ističe se u saopštenju.

Navedeno je da je jubilarna proslava dve decenije EXIT festivala bila prvo veliko festivalsko okupljanje na svetu, kada je, kako je ukazano, svima pokazana istinska snaga jedinstva, ljubavi, sreće, magije, revolucije, hrabrosti i slobode!

“Nakon jedne od najtežih godina odabrali smo da slavimo život!”, istakao je Exit.

Navedeno je i da festival ne čini jedinstvenim samo čarobna lokacija, druga najveća tvrdjava u Evropi, melting pot mnogih muzičkih žanrova, svetski poznata mts Dance Arena, bezbrojne bine i zone, festivalski vajb…

“Festival posebnim pre svega činite vi, EXIT ljudi, i osećaji zajedništva i pripadanja koje smo stvorili i koje iznova iz godine u godinu jačamo”, ističe se u saopštenju.

Naglašeno je i da će ostati zapamćeno u istoriji i uspomenama “da se EXIT pleme ponovo ujedinilo” i u najizazovnijim vremenima pronašlo put do inspiracije, nade, promene i slobode!

“Za hvatanje pogleda pevača iz prvog reda na Mejnu i poljupce u poslednjem, jutra na Dance Areni, vriske u tunelu, držanje za ruke preko mosta, za slobodu i ljubav – željni smo i spremni da ponovo i (za)uvek budemo zajedno, svesniji značaja igranja u istom ritmu više nego ikad pre!”, naveo je Exit.

Navedi da se zato, za naredni susret sprema nešto posebno.

“Datumi su od 7. do 10. jula, mesto je naša tvrdjava, a prvi potvrđeni “domaćini” su veliki Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha”, istakao je Exit.

Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds, u prodaji su po poklon cenama, sa preko 40 odsto popusta: regularne ulaznice po ceni od 2.990 dinara, fan pit po ceni od 3.990 dinara i VIP po ceni od 12.000 dinara.

U prodaji su i četvorodnevne ulaznice po ceni od 6.490 dinara, uz uštedu od 60 odsto.
Ulaznice se mogu kupiti na festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a.

1 KOMENTAR

KOMENTARIŠI