EXIT Tribe predstavio novi paket Viber stikera i zajednicu za proslavu festivalskog...

EXIT Tribe predstavio novi paket Viber stikera i zajednicu za proslavu festivalskog duha sa milionima obožavatelja širom sveta

U susret svom, po mnogima i najjačem izdanju dosad, EXIT ove godine poklanja svojim obožavaocima nove besplatne Viber stikere i članstvo u Viber zajednici!

Svrstavši EXIT među pet najpopularnijih brendova na Viberu posle uspeha i popularnosti koje su postigla tri prethodna paketa, više od milijardu aktivnih korisnika ove globalno omiljene aplikacije će od sada moći besplatno da preuzmu 27 novih festivalskih stikera!

Novi stikeri oslikavaju ovogodišnju temu festivala, EXIT Tribe, uz očekivanje da premaše popularnost svih prethodnih. Dosadašnja tri stiker paketa preuzeta su od strane ukupno 3,5 miliona korisnika u više od 170 zemalja sveta, zahvaljujući čemu su EXIT stiker paketi u samom vrhu  najpopularnijih i najčešće deljenih na Viberu.

Prethodne EXIT Viber stikere najviše su razmenjivali poklonici festivala sa Balkana, a zatim iz Rusije, Velike Britanije, Nemačke i mnoštva drugih zemalja; zabeleženo je da su preuzimani i u tako egzotičnim ostrvrskim zemljama kao što su Sao Tome i Principe i Fidži.

Preuzimanjem besplatnog Viber stiker paketa, pripadnici EXIT “plemena” automatski postaju članovi festivalske zajednice na Viberu, autentične “supergrupe” za sve njegove angažovane i strastvene obožavaoce. Već prepoznata po svojoj atraktivnosti i popularnosti, nedavno pokrenuta Exitova Viber zajednica postala je najbrojnija na Balkanu i jedna od vodećih na svetu. Njenih 630 hiljada članova putem zajednice primaju i razmenjuju najvažnije informacije i novosti o izvođačima, programu i festivalskim događajima – ujedno deleći doživljaje, emocije i posvećenost njihovom omiljenom festivalu.

Preuzmite EXIT Tribe Viber stikere za 2019 OVDE

Priključite se EXIT Festival Viber zajednici OVDE

“EXIT je jedan od prvih i najvažnijih globalnih partnera za Viber, i veoma smo srećni zbog činjenice da se ova saradnja nastavlja i proširuje, uz svaku novu funkciju naše aplikacije. Svi prethodni EXIT Viber stiker paketi doživeli su neverovatan uspeh i jedva čekamo da podelimo nove EXIT Tribe stikere sa njegovim vernim poklonicima i korisnicima. Ove godine čemo dodatno približiti festivalsko iskustvo srcima i mislima našim ljubiteljima učlanjivanjem u zvaničnu EXIT Viber zajednicu, što će im omogućiti da momentalno primaju i dele ekskluzivne informacije u vezi sa festivalom. Ukratko, kada su EXIT i Viber u pitanju, uvek ćemo imati nešto novo i najbolje za vas!”, naglasila je Daniela Ivanova, Direktorka razvoja Vibera za centralnu i istočnu Evropu.

Ove godine EXIT donosi možda i najjači program nastupa do sada, jer će na istom mestu okupiti heroje više generacija, kao i vodeće svetske zvezde različitih muzičkih žanrova, poput The Cure, Greta Van Fleet, The Chainsmokers, DJ Snake, Carl Cox, Skepta, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Dimitri Vegas & Like Mike, Peggy Gou, Solomun, Tom Walker, IAMDDB, Jeff Mills, Chase & Status RTRN II Jungle, White Chapel, Desiigner, Maceo Plex, The Selecter, Charlotte De Witte, Lee Burridge, Lost Frequencies, Tale of Us, Boris Brejcha, Dax J, I Hate Models, Giorgia Angiuli, DVS1, Blawan, kao i stotine drugih umetnika koji će nastupati na više od 40 bina i zona širom spektakularne Petrovaradinske tvrđave.

KOMENTARIŠI